Badkuipen

De badkuip is een essentieel onderdeel van de badkamer. Ze zijn er in verschillende maten voor alle badkamerafmetingen en decoratieve stijlen. Ruimtebesparende baden bieden de mogelijkheid om in kleine ruimtes te genieten van het comfort van een bad- en douchegedeelte. Baden met een dubbele rugleuning zijn praktisch en ruim, zodat u tegen beide zijden van het bad kunt leunen. De centrale afvoer en de zijkranen zorgen voor meer comfort. Wij bieden een breed scala aan rechte, hoek- en asymmetrische baden.

Badkuipen

Welkom in de wereld van Allibert!

Wat als we van de dagelijkse badkamer een reeks uitzonderlijke momenten zouden maken? Om deze unieke momenten op te vangen, wilden we ruimtes creëren die ook warm, esthetisch en rustgevend zijn, van onberispelijke kwaliteit en toch voor iedereen toegankelijk.

Als badkamerontwerper biedt Allibert kwalitatieve, functionele en esthetische oplossingen tegen een betaalbare prijs. Zij begeleiden u bij het volledige ontwerp van uw badkamer.

Het merendeel van de verkochte producten wordt in Frankrijk vervaardigd in onze fabriek in Troyes, waar baden, bubbelbaden, douchebakken en douchepanelen worden geproduceerd.

Als verantwoordelijke fabrikant staan milieukwesties bij ons centraal. Zelfs vóór de recente ontwikkeling van regelgeving en labels heeft de Allibert Groep de milieuproblematiek geïntegreerd door grondstoffen te sparen, waar mogelijk de voorkeur te geven aan het gebruik van gerecycleerde materialen en de effecten te minimaliseren door middel van verbeteringsplannen.

Al onze acryl baden, met uitzondering van de vrijstaande Toplax® en Puretex® baden, zijn van Franse makelij en worden gemaakt van gerecycleerde materialen. Ze zijn gegarandeerd vrij van VOS (vluchtige organische stoffen), en onze ABS/Polyurethaan versterkingen zijn ook gegarandeerd vrij van glasvezel (een vervuilende, niet-recycleerbare technologie). Wij recycleren tot 100% van ons afval en gebruiken ecologische verpakking en bescherming. Onze vestiging in Troyes is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd en heeft het Europese "MORE"-label gekregen als erkenning voor onze acties op het gebied van ecodesign en de bevordering van duurzamere consumptie. Onze inzet voor het milieu betekent dat wij inspelen op de vraag van de consument, onze impact op het milieu verminderen en anticiperen op toekomstige regelgeving voor een duurzame industrie. Bovendien is Allibert de enige Franse fabrikant van baden en whirlpools die het AFNOR-label heeft verkregen. Dit nieuwe AFNOR-label erkent de kwaliteit en het ecologische karakter van onze baden en whirlpools die in onze Franse fabriek worden vervaardigd. Het is gebaseerd op 4 eisen: robuustheid, duurzaamheid, repareerbaarheid en recycleerbaarheid.