Badkamermeubels

Het badkamermeubel is een centraal element in het ontwerp van de ruimte. Badkamermeubels zijn niet alleen praktisch, maar ook een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Afhankelijk van de grootte van uw kamer, stelt u het meubilair naar wens in. Als u een kleine kamer hebt, kies dan een ondiepe onderkast die in een kleine ruimte past. Als u een grote kamer hebt, kies dan een breed apparaat voor een goede opslagcapaciteit. U kunt uw set compleet maken met een opbergzuil en een bijpassende spiegel. Ontdek onze onderbouwmeubels, spiegelkasten, spiegels en wastafelbladen via verschillende collecties. 

Badkamermeubels

Welkom in de wereld van Allibert!

Wat als we van de alledaagse badkamer een reeks uitzonderlijke momenten maken? Om deze unieke momenten op te vangen, wilden we ruimtes creëren die even warm, esthetisch en rustgevend zijn, van de hoogste kwaliteit en toch voor iedereen toegankelijk.

Als badkamerontwerper biedt Allibert kwalitatieve, functionele en esthetische oplossingen tegen een betaalbare prijs. Zij begeleiden u bij het volledige ontwerp van uw badkamer. Allibert biedt een ruime keuze aan afwerkingen (melamine, laminaat, lak, polymeer) en kleuren. Glanzend effen, mat, ultramat of decors... de keuze is aan u! Creëer een badkamerruimte die bij u past, volgens uw behoeften: kolommen, halfhoge kasten en badkamermeubels zijn beschikbaar in onze assortimenten om de indeling van uw ruimte te optimaliseren. Ten slotte zal ons assortiment bovenbladen (keramiek, polycarbonaat, melamine) en spiegels voldoen aan alle verwachtingen op het gebied van stijl en gebruik.

Het grootste deel van onze meubelproductie vindt plaats in Frankrijk, in onze ISO 9001-gecertificeerde fabriek in Châtellerault (86). Wij beschikken over een laboratorium dat ons in staat stelt op elk van onze producten tests uit te voeren die voldoen aan de NF-normen (tests op onderdelen, weerstands- en verouderingstests). Ook zijn al onze medewerkers verantwoordelijk voor de controle van de productie in elk stadium.

Als verantwoordelijke fabrikant staan milieukwesties centraal in onze. Als verantwoordelijke fabrikant staat het milieu centraal: daarom gebruiken wij grondstoffen uit duurzaam beheerde bossen (PEFC of FSC®) en zijn wij gecertificeerd om de herkomst van het hout en de traceerbaarheid ervan tot aan de verkoop te garanderen.