Badkamer montagetips

Uw badkamermeubel installeren lijkt u een lastig probleem? Uw bad of douchebak plaatsen: een aartsmoeilijke klus? ... In de rubriek montage-instructies vindt u alle tips en advies van professionelen om zelf onze producten in uw badkamer te installeren;

Tips voor het monteren van de douchebakken

Receveurs Allibert

Tijdens het monteren van een douchebak moet deze onderaan en rondom altijd ondersteund worden, en de randen moeten passend worden geplaatst.
Bescherm de douchebak tijdens het monteren om schokken, brandvlekken en andere vormen van aantasting te voorkomen. Laat steeds 5 mm ruimte vrij tussen de rand van de douchebak en de wanden om een flexibele siliconenkit aan te brengen.

Lees de montagetips voor dienbladen

Tips voor het monteren van de badkamermeubelen

Meubles Allibert

Controleer vóór de montage van de badkamermeubelen in welke staat ze zich bevinden en lees de montage-instructies. Ga vervolgens na of uw muur het gewicht kan dragen van alle meubelen die u wilt monteren.
Gebruik tijdens het monteren van de meubelen geen elektrische schroevendraaier en zorg er altijd voor dat de onderdelen waterpas zijn: het werkblad moet goed vlak zijn en de meubelen moeten los van elkaar staan om de lucht te laten circuleren.

Lees de montagetips voor badkamermeubels

Instructies voor het monteren van de whirlpools

Balnéo Allibert

De whirlpool mag tijdens het monteren geen enkele wijziging ondergaan (uitsnijden, verplaatsen van de pomp ...) behalve voor het aanbrengen van boorgaten voor het plaatsen van kraanwerk.
Bij het verplaatsen van het bad mogen enkel de randen worden opgetild. Laat de elektrische aansluiting uitvoeren door een vakman en hou voor de mantel steeds rekening met de afmetingen van de uitrusting en voorzieningen rondom de kuip van het bad.

Lees de balneo-installatietips

Montage-instructies voor de badkuipen

Conseils d'entretien pour baignoire Allibert

Alvorens een bad te monteren moet het onderaan en rondom ondersteund worden. Bescherm uw badkuip tijdens het monteren om schokken, krassen en brandvlekken te voorkomen.Voor een juist gebruik van uw bad mogen de randen niet rechtstreeks in contact komen met de muren. Een vrije ruimte van ongeveer 5 mm moet worden opgevuld met een flexibele siliconenkit.

Lees tips voor het plaatsen van baden